غذاهای فراسودمند اثرات مفیدی بر سلامت میزبان دارند و جدای از ارزش
تغذیه ایی آنها،خطر بیماریهای مزمن راهم کاهش می دهند، اولین نسل از غذاهای
فراسودمند برپایه غنی سازی با ویتامین ها و مواد معدنی(بخصوص کلسیم) مطرح گردید.
اما اخیرا با توجه به تاثیر مثبت برخی از انواع مواد غذایی بر باکتری های روده
ایی، ترکیبات پروبیوتیک معرفی شدند.
تعریف واژه پروبیوتیک: واژه پروبیوتیک به معنی برای زندگی، از زبان یونانی مشتق شده است. این واژه
اولین بار توسط لیلی و استیل ویل درسال 1965 به منظور توضیح مواد مترشحی بوسیله یک
میکروارگانیسم که رشد یک میکروارگانیسم دیگر را تحریک می کند، استفاده شده و متضاد
واژه آنتی بیوتیک است.
درباره این سایت