نگاهی به سالمونلا در مواد غذایی و راه های انتشار آن در افراد

 

عفونت سالمونلا عفونت عمومی بدن در اثر باکتری  از خانواده سالمونلا است . این باکتری معمولاً لوله گوارش و دستگاه لنفاوی را درگیر می سازد. عفونت نسبتاً خفیف سالمونلا ممکن است با گاستروآنتریت ساده اشتباه گرفته شود. عفونت های سالمونلا بیشتر افراد بالای 70 یا زیر 20 سال را مبتلا می سازند (بیشترین شیوع در شیرخواران زیر یک سال است(

بیش از 2000 نوع سالمونلا شناسایی شده است  که 200 نوع آنها ایجاد بیماری می کنند. دو نوع سالمونلا به نام های سالمونلا تیفی و سالمونلا پاراتیفی بوده که به ترتیب عامل دو بیماری تیفوئید و پاراتیفوئید می باشند  و ما ایرانی‌ها این دو بیماری را به نام‌های حصبه و  شبه حصبه می‌شناسیم .

سالمونلا از آن باکتری‌هایی است که از طریق آب و غذای آلوده ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجمع خیرین مدرسه ساز ابهر مهندسی عمران زی زی Rolondo کربن اکتیو یا زغال اکتیو | کربن فعال یا زغال فعال رنگ صدفی راهنمای خرید یخچال اول ایران ساختمان ساز